Inschrijven

Aanmeldingsprocedure

Vanaf dat u of uw partner zwanger is, kunt u zich aanmelden bij De Kroost. Dit kan via het onderstaand aanmeldingsformulier. Het is fijn als u dit invult en verzendt naar ons.

 

Vul hier het inschrijfformulier in

Zodra er een aanmeldingsformulier ontvangen is, nemen wij contact met u op.  Hierbij wordt met de volgende omstandigheden rekening gehouden:

  1. datum van aanmelding
  2. de gewenste dagen
  3. de leeftijd van uw kind
  4. broertjes en zusjes van kinderen bij De Kroost krijgen voorrang

Wenst u meer informatie over de wachttijd alvorens uw kind geplaatst kan worden, dan kunt u mailen naar info@dekroost.nl.

Persoonlijk kennismaken?

Wilt u zelf de sfeer komen proeven en nog meer horen over onze werkwijze en visie? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking!

Neem contact met ons op

Plaatsingsprocedure

Indien het aanbod dat wij u doen aansluit bij uw wensen sturen wij u een plaatsingsovereenkomst. Na uiterlijk twee weken dient de plaatsingsovereenkomst getekend te worden terug gestuurd aan kinderdagverblijf De Kroost.

Na tekenen van de plaatsingsovereenkomst bent u verzekerd van een plaatsing van uw kind.

Indien ouders de plaatsingsovereenkomst willen beëindigen voor de startdatum van de opvang voor hun kind, brengen wij €80,- annuleringskosten in rekening.

Kennismaken?

Wilt u zelf de sfeer komen proeven en nog meer horen over onze werkwijze en visie? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking! Afspraak voor een informatiegesprek!

Hele- en halve dagopvang

Wij denken graag met u mee! Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden rondom de opvang.

Mail naar info@dekroost.nl voor meer informatie.